Wij stellen de wensen en vragen van onze klanten centraal en bieden altijd een passende en accurate oplossing aan.

BData

Als klant sta je bij ons centraal. Veel mensen vinden ICT moeilijk, wij zien het als onze taak om de ICT gerelateerde zaken zoveel mogelijk uit handen te nemen. Om je zo goed mogelijk te kunnen helpen, vinden wij het belangrijk ons te verplaatsen in jouw situatie.

Diensten

Netwerk- en serverbeheer

Verbonden zijn met alles om je heen zonder problemen, dat realiseer je door het juiste onderhoud aan je ICT omgeving uit te voeren. Veilig, eenvoudig en snel je werkzaamheden kunnen uitvoeren is belangrijk. Wij helpen je dit te realiseren, zowel op locatie als op afstand.  Voorzien zijn van de laatste controles, updates en documentatie, afgestemd op jouw wensen en behoeften.

Hard- en software

Je bedrijf draait op computersystemen en software. Het is belangrijk dat dit goed werkende producten zijn, simpelweg om je werk optimaal uit te voeren. Wij hechten grote waarde aan onze geselecteerde leveranciers en hun producten. Door lange en persoonlijke samenwerkingen, bundelen we kennis en ervaring.

Monitoring Service

Altijd weten hoe de ICT zaken ervoor staan? Dat houden wij voor je in de gaten met onze monitoring service. Onze monitoring tool scant de omgeving op afwijkingen en meldt problemen. Preventief komen wij in actie en het probleem is vaak al opgelost zonder dat je het door hebt. Indien gewenst ontvang je een maandelijks rapport van het systeem. Samen gaan we aan de slag om je systeem verder te optimaliseren.

Cloud Diensten

Er zijn vele redenen te kiezen voor een Cloud dienst; Jij en je collega’s zijn veel onderweg, je hebt nog niet het juiste budget voorhanden, of je wilt niet investeren in hardware. Wat de reden ook is, je kiest het vooral omdat het gemakkelijk is. Afnemen wat je nodig hebt, waar je ook bent en betalen per maand, ideaal. Dat bieden wij je aan in een veilige omgeving. Werkplekken voorzien van Office 365, telefonie of volledige servers, het kan allemaal!

(Online) Back-up

Data van je bedrijf wil je veilig bewaren en beschermen tegen verlies. Iedereen heeft weleens een bestand verwijderd of overschreven. Of nog erger, is in aanraking gekomen met een virus. Met een back-up zet je altijd eenvoudig je bestanden terug. Er zijn verschillende manieren om een back-up te maken. Hoe je dit het beste aanpakt en welke manier voor jou werkt? Dat leggen wij je graag uit.

Netwerk Inventarisatie

Zolang alles optimaal werkt is ICT erg handig. Helaas steken soms onverwachte situaties de kop op; het wachtwoord werkt niet meer, er zijn zoveel apparaten en ze communiceren niet meer met elkaar of de verbinding hapert of is zelfs verdwenen. Wij inventariseren je netwerk, brengen je wensen en behoeften in kaart, en geven je een advies om je ICT optimaal te benutten zonder problemen.

Wij houden van persoonlijk contact en gaan altijd voor een langdurige relatie. Aanwezig zijn op locatie, weten wat er speelt, een relatie op basis van vertrouwen.

Bij ons maak je geen ticket aan, bij ons krijg je onze collega’s persoonlijk aan de telefoon. Wij kennen onze klanten en hun verhalen.

Wij zijn pas tevreden als jij dat bent! Sterk portfolio met merken en projecten waar je van op aan kunt.

We pakken problemen snel aan, bij calamiteiten kunnen we snel schakelen.

Team

Tim

Ik ben Tim Meijerman. De komende maanden mag ik stage lopen bij BData ICT Solutions, een mooi bedrijf waar de klant centraal staat. Ik hoop dat ik bij BData veel kennis op kan doen op het gebied van onder andere netwerk en systeembeheer. Ook lijkt het me leuk om iedere klant een passende oplossing aan te kunnen bieden op basis van hun wensen. Ik kijk uit naar een leuke, leerzame en gezellige stageperiode.

Rens

Dit is Rens Obdeijn. Hij is 17 jaar en komt uit Lettele. In zijn vrije tijd voetbalt hij graag en als het even kan kijkt hij elke Formule 1 race. Rens is het liefst dagelijks met ICT bezig en dat is de reden waarom hij de opleiding Expert IT Systems and Devices volgt. Hij vindt de afwisseling werken op kantoor en naar klanten gaan prettig tijdens zijn stage bij BData.

Hendrie

Mijn naam is Hendrie Jansen, 33 jaar en sinds 1 december werkzaam bij BData als systeemengineer. ‘In mijn vrijetijd klus ik graag in onze woning waar ik met veel plezier woon met mijn vrouw en zoontje. Ook in mijn werk ben ik graag praktisch bezig, vooral het contact met klanten vind ik heel leuk. Ik kijk ernaar uit om met de nieuwe uitdagingen bij BData aan de slag te gaan.’

Sebastian

Wij kennen hem al een tijdje, Sebastian, ook wel Bas of Bassie genoemd, is een rustige jonge vent. Met zijn open en sociale houding zijn we erg gek met hem. Hij is eigenwijs, leergierig en gevat. Je zult hem veel aan de telefoon spreken of tegenkomen op locatie, want hij is onze nieuwe aanwinst op onze supportafdeling. Op dinsdag traint hij met Nick Holtkamp aan zijn volleybal skills, tussendoor kijkt hij graag naar films en series en luistert hij veel muziek.

Thijs

Problemen oplossen op IT-gebied is helemaal aan hem besteed. Hij vindt het erg leuk om mensen te helpen, als hij een glimlach ziet, omdat hij een probleem heeft opgelost, dan is zijn dag gemaakt. Zijn interesse voor IT komt door zijn vader. Hobby’s van Thijs: Muziek maken op de computer, voetballen en autosport kijken, zoals F1 en Porsche Supercup.'

Nick

Deze junior engineer uit Loo bij Bathmen staat je telefonisch te woord en biedt hulp bij eerste lijn support. Hij is precies, houdt het overzicht en wil graag dat alles goed geregeld wordt voor onze klanten. Hij is creatief op technisch gebied en in zijn vrije tijd knutselt hij dan ook graag aan zijn auto. Ps. Hij heeft zelfs zijn eigen zwembad gebouwd in de tuin!

Danny

Danny is onze nieuwe buiten engineer, je zult hem de aankomende tijd vaak tegenkomen bij onze klanten. Hij is groot fan van de Formule 1 sport, rijdt graag op zijn motor en gaat op avontuur met zijn gezin. In zijn vrije tijd drinkt hij graag een biertje met z’n vrienden en hij is een groot autoliefhebber

Mario

Mario, het brein achter BData en heeft haar gemaakt tot wat zij nu is, een prachtig mooie en gezonde onderneming. Hij daagt het team uit. Situaties heeft hij snel onder controle en weet overal een passende oplossing voor. Hij is een verteller, graag onder de mensen en een echte verbinder. Thuis knutselt hij graag met electronica.

Nick

Nick begon als stagiair bij BData. Hij heeft zich flink ontwikkeld als engineer en regelt dan ook alles rondom technisch support en planning. Met zijn hands-on mentaliteit lost hij problemen snel op en zet het klantbelang op #1. Met zijn gezonde dosis humor is hij een aanwezige bij in onze kantoortuin.

Lotte

Eigenwijze Lotte regelt het wel op haar manier. Ze doet alles op het gebied van klantrelaties en commercie, hiermee maakt dat ze dienstbaar en accuraat is. Afspraak is afspraak. Zo nu en dan danst en zingt ze door het kantoor. Een beetje gek, wel lief. Ze is creatief en tekent graag in haar vrije tijd.

Thomas

De graag geziene gast Thomas uit Luttenberg. Hij is een gedreven IT specialist, accuraat en fijn om mee te werken. Hij is een doorzetter, werkt nauwkeurig, adviseert je graag en is eigenlijk altijd vrolijk. Altijd in voor een goede grap en op vrijdag pakken we graag een biertje samen.

Janet

Janet is het zonnetje in huis. Ze is zorgzaam, loyaal en heeft engelengeduld. Als je contact met ons opneemt, is zij vrijwel altijd de eerste die je spreekt en regelt alles bij ons op kantoor. Leuk weetje? Ze is niet bang, maar wel voor kleine beestjes.

Referenties

"Onze jarenlange samenwerking met BData zegt eigenlijk genoeg, wij ervaren dit als erg prettig. De medewerkers zijn deskundig, klantvriendelijk en flexibel. Dus wij zijn tevreden!"

Kristel Leerkes, Boerhof Projectinrichters

BData is voor ons meer dan een ICT bedrijf. Binnen een organisatie is ondersteuning op ICT gebied noodzaak. En als je een kleine organisatie bent, is kennis van- en meedenken over van levensbelang. Bij vragen is er snel contact te leggen en hulp wordt onmiddellijk geboden. Online en -indien nodig- per omgaande fysieke ondersteuning. Ontzorging in software en hardware maakt BData een ware partner voor IPP Holland.

Angela Dekker, IPP Holland

Wij zijn al geruime tijd klant bij Bdata, en graag willen we dit zo houden. Regelmatig worden we gebeld door andere bedrijven of wij interesse hebben om over te stappen, maar hier hebben wij totaal geen behoefte aan. Een aantal punten waar we erg tevreden over zijn: - Goede bereikbaarheid - Goede service - Goede support - Wanneer nodig snel op locatie om maatwerk te verrichten - Uiteraard hebben ze ook een super goed, leuk en gezellig team!!!

Jeroen Ros, Press Hechttechniek

Wij ervaren BData als een stabiele partner met verstand van zaken. In onze dynamische omgeving is het prettig dat we daar waar nodig snel kunnen schakelen met de altijd behulpzame mensen van BData. Zo kunnen wij ons focussen op hetgeen waar wij sterk in zijn.

Martine Klein Nulend, Mint interieur

"BData heeft ons bij het eerste contact laten zien dat zij er staan als dat nodig is. Sinds 2019 hebben wij een samenwerking en zij kennen ons inmiddels goed. Voor al onze ICT vragen kunnen wij bij hen terecht. Wij houden van korte lijnen en snelle acties en deze weet BData goed voor ons op te pakken"

Dennis Dijkman, Dijkman Energy Systems

"We werken al jarenlang samen met BData en dat bevalt ons prima! Ze denken goed mee, kennen Prima Donna goed en zetten altijd ons belang voorop. We kunnen met allerlei vragen bij BData terecht en we krijgen altijd snel een reactie. Ze weten ingewikkelde materie zo uit te leggen dat het ook voor ons leken begrijpelijk is en dat is erg prettig. Het team van BData is professioneel, altijd vriendelijk en behulpzaam. "

Annemarie van den Boomen, Prima Donna

"BData is een jong en dynamisch bedrijf. Goed voor kleine zaken, maar ook bij het helpen van grote calamiteiten zoals bij onze brand. Ze denken graag mee."

Hans Plaggenborg, Wahl Nederland B.V.

"Sinds 2012 werken wij samen met BData. In 2014 heeft BData ons nieuwe kantoor voorzien van nieuwe hardware en een stuk software, tot op de dag van vandaag zijn wij hier nog heel erg blij mee. Als familiebedrijf hechten we veel waarde aan flexibiliteit en adequaat handelen. Bij BData doen ze dat voor ons, zij ontzorgen ons in de vele ICT vraagstukken en zorgen ervoor dat ons systeem elke dag weer draaiende blijft."

Kristel Leurink, Intermontage

Dijkman Energy Systems
Mint interieurbouw
Waste Vision
Go Ahead Eagles
WAHL
Bepacom Besturingstechniek
Press Hechttechniek
IPP Holland
St.Tropez
Nederlandse Vereniging voor Autisme
Assink Weustink
Smit / De Vries
Keukenland Wijhe
Intermontage
Deventrade
De Company – Kinderopvang die werkt
Balans – Perspectief voor ieder kind
Beekman Elektro
Mulder Installatietechniek
Denkers BV – The Logistics Designers
Boode in Bathmen
Boerhof Projectinrichters

Contact

BData ICT Solutions BV

Hannoverstraat 3
7418 BL Deventer


t 0570 – 611 540
e info@bdata.nl

BData is geopend van
maandag tot en met
vrijdag van
08:30 tot 17:00

BData ICT Solutions BV
Hannoverstraat 3
7418 BL Deventer

BTW NL812998145B01
KVK 08123975